A blogging beginning

A blogging beginning

Jeg har aldrig prøvet at blogge før, og jeg er egentlig ikke rigtig bekendt med det bloggende miljø. Jeg har fulgt et par blogs det sidste stykke tid, og efter flere opfordringer og en spirende nysgerrighed har jeg besluttet, at prøve det selv.

Her på ‘DinnerMyWay’ vil jeg lægge billeder og opskrifter ud på noget af det med, jeg prøver at lave herhjemme. Mange gange vil det være første gang jeg prøver en opskrift, så der er ingen garanti for, at det vil være et velsmagende måltid, jeg får lavet. Dog vil jeg komme med forskellige kommentarer på maden og måske foreslå nogle ændringer til opskriften, så det enten kommer til at smage bedre eller f.eks. bliver mere simpelt og hurtigere.

I aften står den på Phở bò – en karakteristisk vietnamesisk suppe. Jeg har arbejdet i Vietnam i tre måneder, så jeg er nogenlunde bekendt med suppen, dog har jeg ikke fået den siden jeg er kommet hjem.
Jeg lavede suppen fra bunden i sidste uge, opdelte den i portioner og frøs det ned. Denne version lavede jeg med kødboller, som jeg også lavede en masse af og frøs ned. Hvilket betyder, at jeg i aften ikke rigtig skal lave noget mad. Men da det nu er min første dag som blogger, synes jeg nu, at jeg alligevel vil lægge et lille indlæg og et billede op. Så må opskriften komme op, næste gang jeg går i krig med operation phở.

Over and out 🙂

1

  • Søren

    Dejlige billeder, og flotte opskrifter på lækker Asiatisk mad, meget velsmagende.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A blogging beginning