Cannelloni

Stir fried garlic prawns

Efter at have rejst en del i Asien, står maden tit på diverse asiatiske retter herhjemme. Både i Indien og Thailand har vi været på madlavningskurser. Det kan helt klart anbefales. Det er virkelig noget, man kan bruge, når man kommer hjem fra sin rejse i modsætning til mange andre souvenirs. Det er dog også begrænset, hvor meget man lærer på sådanne kurser, så derfor prøver vi ofte noget nyt.

I dag stod menuen på stir fried tigerrejer i hvidløg.

image

Ingredienser:

700 g tigerrejer, rensede og pillede
3 spsk olie
1-2 thaichilier
1 spsk østerssauce
4 fed hvidløg
1 gulerod (man kan sagtens bruge flere)
1 snackpeber (man kan sagtens bruge flere)

Marinade:
1 spsk fiskesauce
2 fed finthakket hvidløg
Lidt salt

Ingredienserne til marinaden blandes og hældes udover rejerne i en plastikpose og lægges i køleskabet i min. 30 min.

Gulerod og snackpeber skæres julienne (meget tynde stave). Chilierne og hvidløget hakkes fint.
Varm 2 spsk olie i en wok. Tilsæt gulerod og snackpeber samt rejerne. Steg et par minutter til rejerne er blevet røde (måske lige 30 sek. efter dette). Hæld det herefter over på en tallerken.
Varm 1 spsk olie i wokken og tilsæt hvidløg og chili. Steg et minuts tid og tilsæt herefter østerssauce.
Dette hældes udover rejerne.

Servér med kogte jasminris, thaisoya og sriracha hot chili sauce.

Velbekommen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cannelloni