Rissuppe med marineret laks og ingefær

Passionsfrugtsirup

Drik med passionsfrugtsirup

Da jeg rejste i Indien fik vi hver morgen en virkelig lækker drik. Vi fik at vide, at det var vigtigt, vi drak det, da det ville hjælpe os med ikke at dehydrere. Drikken bestod egentlig bare af danskvand, saft fra en lime, et skvat passionsfrugtsirup og lidt salt. Herhjemme tilsætter jeg ikke salt, da jeg ikke umiddelbart mener, jeg er i fare for at dehydrere 🙂

Ingredienser:
Kødet fra 9 passionsfrugter
5 dl vand
3-4 dl sukker

Fremgangsmåde:
Hæld det hele i en gryde. Rør i det over medium varme, til sukkeret er opløst. Skru ned på lav varme og lad det koge ind i 15-25 min. (til ca. under  halvdelen).
Sigt siruppen et en lufttætbeholder, som inden er blevet skoldet, og sæt i køleskabet.

Kogning af passionsfrugtsirup

Tip – smid ikke det frugtkødet ud efter kogning, det kan evt. bruges ovenpå yoghurt eller i tærte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rissuppe med marineret laks og ingefær