Passionsfrugtsirup
Da jeg rejste i Indien fik vi hver morgen en virkelig lækker drik. Vi fik at vide, at det var vigtigt, vi drak det, da det ville hjælpe os med ikke at dehydrere. Drikken bestod egentlig bare af danskvand, saft fra en lime, et skvat passionsfrugtsirup og lidt salt. Herhjemme tilsætter jeg ikke salt, da jeg ikke umiddelbart mener, jeg er i fare for at dehydrere 🙂
Ingredienser:
Kødet fra 9 passionsfrugter
5 dl vand
3-4 dl sukker
Fremgangsmåde:
Hæld det hele i en gryde. Rør i det over medium varme, til sukkeret er opløst. Skru ned på lav varme og lad det koge ind i 15-25 min. (til ca. under halvdelen).
Sigt siruppen et en lufttætbeholder, som inden er blevet skoldet, og sæt i køleskabet.
Tip – smid ikke det frugtkødet ud efter kogning, det kan evt. bruges ovenpå yoghurt eller i tærte
Ingen kommentarer endnu