Chapati

Rabarbersaft

Rabarbersaft

En rigtig dejlig sommerdrik – især godt med danskvand.

Ingredienser:
Ca. 1 kg rabarber
400 g rørsukker
1 vaniljestang
Saft fra 1 lime
2 l vand

Skær alle rabarberne i små stykker. Skær vaniljestangen halvt over.
Alle ingredienser hældes sammen i en gryde. Lad det koge op. Når det har kogt 5 min., slukkes varmen. Lad saften stå under låg i 25 min. Herefter sies rabarberne fra, og saften hældes på skoldede flasker og sættes i køleskabet.

Tip – smid ikke de kogte rabarber ud, det er egentlig rabarberkompot. Spis det koldt, som det er, brug det i tærte m.m. Kun fantasien sætter grænser.

Rabarbersaft i gryde

 

Rabarbersaft på flaske

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chapati