Mussaman curry paste

Oksekød i mussaman curry

Oksekød i mussaman curry

Ingredienser:
1 spsk korianderpulver
1 spsk stødt spidskommen
3 spsk mussaman curry paste
2 dl vand
450 g oksefilet i strimler
1 dåse kokosmælk
50 g usaltede peanuts, evt. finthakkede (jeg puttede dem bare i hele)
2 spsk fiskesauce
1 tsk rørsukker
1 gulerod, skåret julienne
1-2 snackpeber, skåret julienne
En håndfuld grønne bønner
4 kaffir limeblade

Korianderpulver, spidskommen og mussaman curry paste puttes i en wok med 2 dl vand. Rør i vandet til krydderierne er opløst. Lad det simre et par min.
Tilsæt herefter oksekødet og lad det simre i 6-8 min.
Tilsæt kokosmælk, peanuts, fiskesauce og sukker, og lad det simre til kødet er mørt 15-20 min.
Tilsæt grøntsagerne og lad dem simre et par min. Der skal stadig være bid i.
Tilsæt limebladene og simr 1-2 min.
Server med varme jasminris.

Velbekommen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mussaman curry paste