Oksekød i mussaman curry
Ingredienser:
1 spsk korianderpulver
1 spsk stødt spidskommen
3 spsk mussaman curry paste
2 dl vand
450 g oksefilet i strimler
1 dåse kokosmælk
50 g usaltede peanuts, evt. finthakkede (jeg puttede dem bare i hele)
2 spsk fiskesauce
1 tsk rørsukker
1 gulerod, skåret julienne
1-2 snackpeber, skåret julienne
En håndfuld grønne bønner
4 kaffir limeblade
Korianderpulver, spidskommen og mussaman curry paste puttes i en wok med 2 dl vand. Rør i vandet til krydderierne er opløst. Lad det simre et par min.
Tilsæt herefter oksekødet og lad det simre i 6-8 min.
Tilsæt kokosmælk, peanuts, fiskesauce og sukker, og lad det simre til kødet er mørt 15-20 min.
Tilsæt grøntsagerne og lad dem simre et par min. Der skal stadig være bid i.
Tilsæt limebladene og simr 1-2 min.
Server med varme jasminris.
Velbekommen 🙂
Ingen kommentarer endnu